Digitale certificaten

TLS/SSL, Qualified en VMC digitale certificaten voor het vertrouwd vaststellen van identiteiten en veilige onlinecommunicatie. Plus de managementtools om het giswerk uit het beheer van digitale certificaten te halen.

Online maakt veilige
communicatie noodzakelijk

Als diensten en transacties online plaatsvinden is beveiliging een noodzaak. Digitale certificaten zoals TLS/SSL, Qualified en Verified Mark Certificates maken het mogelijk dat identiteiten (digitaal) kunnen worden geverifieerd en informatie zonder kans op afluisteren, manipulatie of vervalsing wordt uitgewisseld.

Voorbeeld van hoe een TLS/SSL een HTTPS verbinding tot stand brengt

Alle mogelijke TLS/SSL certificaten

Ongetwijfeld gelden TLS/SSL certificaten als de meest bekende digitale certificaten. Ze authentiseren websites en beschermen de verbinding tussen webservers en browsers. Met unieke eigenschappen en extra diensten bieden Entrust TLS/SSL certificaten de beveiliging die u nodig hebt in een steeds uitdagender cyberwereld. Ongeacht het aantal of het type certificaat dat u wenst, u vindt ze bij één aanbieder.

Entrust TLS/SSL A guide to TLS/SSL certificates

TLS/SSL certificaat Standard OV
Standard OV
(1 domain)
TLS/SSl certificaat Advantage OV
Advantage OV
(2 domains)
TLS/SSL certificaat Multi-Domain OV
Multi-Domain OV
(4+ domains)
TLS/SSL certificaat Multi-Domain EV
Multi-Domain EV
(2+ high-trust domains)
TLS/SSL certificaat Wildcard OV
Wildcard OV
(Unlimited subdomains)
TLS/SSL certificaat Private SSL
Private SSL

Qualified certificaten voor PSD2 en eIDAS compliance

PSD2 en eIDAS zijn Europese standaarden gericht op het verbeteren van vertrouwen in elektronische transacties. Waar PSD2 betrekking heeft op financiële instellingen, geldt eIDAS breder. Entrust Qualified Website Authentication Certificates (QWACs) worden gebruikt voor het beveiligen van communicatie die moet voldoen aan PSD2 of eIDAS. Qualified Seal Certificates (QSealCs) hebben juist de taak om de herkomst en integriteit van data die wordt uitgewisseld te waarborgen.

Qualified certificates for eIDAS and PSD2

Illustratie QWACs PSD2
QWACs (PSD2)
Illustratie QWACs eIDAS
QWACs (eIDAS)
Illustratie QSealCs PSD2
QSealCs (PSD2)

Toon uw logo bij e-mails met VMCs

Verified Mark Certificates (VMCs) zijn digitale certificaten waarmee organisaties geregistreerde (merk)logo’s kunnen weergeven bij door hen verzonden e-mails. Hierbij volgt men de BIMI-specificaties voor e-mailbeveiliging. VMC’s helpen om e-mails op te laten vallen in een volle inbox en beschermen tegen fraude doordat zij specifieke DMARC-instellingen vereisen. Een Entrust VMC bevestigt dat een logo aan een organisatie toebehoort en dat deze legitiem is.

Entrust Verified Mark Certificates

Email-inbox met en zonder gebruik van Verified Mark Certificate
Scherm met dashboard van Entrust Certificate Services

Het beste certificaat management platform

Met Entrust Certificate Services (ECS) haalt u het giswerk uit het beheer van certificaten. Toegankelijk vanuit elke webbrowser, levert dit overzichtelijke dashboard inzichten waarmee u vergissingen voorkomt en in compliance blijft. Scanning tools, gedetailleerde rapportages en waarschuwingen maken het installeren, controleren en beheren al uw digitale certificaten (ook uitgegeven door andere CA’s) uiterst gemakkelijk.

Entrust Certificate Services
Informatie aanvragen