Public Key Infrastructure (PKI)

On-premises, managed en as-a-service Public Key Infrastructure (PKI) oplossingen. Voor het uitgeven van digitale certificaten en het toepassen van encryptie, digital signing en authenticatie op al uw digitale use-cases.

PKI maakt digitale transformaties mogelijk

PKI is een centraal onderdeel van bijna elke IT-infrastructuur en maakt de beveiliging van digitale initiatieven zoals de cloud, mobiele werknemers, IoT, verbonden klanten en alles “as-a-service” mogelijk. Als zodanig is PKI de sleutel tot digitale transformatie. Entrust PKI oplossingen zijn er on-premises, managed en as-a-service.

Entrust PKI

Wat is een PKI?

On-premises PKI

Entrust on-premises PKI (Security Manager) is een toonaangevende Public Key Infrastructure, die gebruikers in staat stelt om eenvoudig digitale certificaten en sleutels te beheren. Deze geavanceerde oplossing maakt een volledige in-huis controle van de PKI-infrastructuur, de governance en de compliance mogelijk en vereenvoudigt het identiteitsbeheerproces.

Informatie aanvragen
On-premises PKI

Managed PKI

Met Entrust managed PKI laat u het beheer van uw Entrust PKI aan experts over. U bent ervan verzekerd dat het certificaat beleid, de procedures en de best practices juist worden toegepast. Uw PKI wordt gehost in een high availability, fully redundant omgeving die beschikt over robuuste data-backup en disaster-recovery faciliteiten.

Informatie aanvragen
Managed PKI

PKI-as-a-Service

PKI gebruik groeit snel. Nieuwe toepassingen vereisen steeds meer en sneller roulerende certificaten. Entrust PKI-as-a-Service (PKIaaS) is een snel inzetbare clouddienst, die schaalbare, turn-key PKI-functionaliteit levert. U kunt zich richten op het uitgeven en managen van uw certificaten, zonder de last van het beheer van het datacenter, de HSM’s en de CA-componenten van uw PKI.

Informatie aanvragen
PKI-as-a-Service

Waar is PKI op gebaseerd?

Digitale certificaten

Geautoriseerde gebruikers zoals personen, apparaten of app’s krijgen een digitaal certificaat die hun identiteit aantoont (authenticeert)– zie het als een digitaal paspoort.

Publieke en private sleutels

Gebruiker krijgen ook geautomatiseerde, digitale gereedschappen in de vorm van publiek en private “sleutels". Deze staan hen toe data te encrypten (versleutelen) en te signen (ondertekenen).