Hardware Security Modules (HSM’s)

Maak uw bedrijfskritische data en applicaties vertrouwd, zowel on-prem als in de cloud, met nShield Hardware Security Modules (HSM’s).

Dataveiligheid start met
Hardware Security Modules

Snelle digitale veranderingen maken een betere concurrentiepositie, efficiency voordelen en een hogere klanttevredenheid mogelijk. Ze vergroten echter ook de beveiligingsrisico’s.

De cryptografische oplossingen van Entrust (door overname van nCipher Security) beschermen organisaties wereldwijd tegen bedreigingen van hun gevoelige data, netwerkcommunicatie- en bedrijfsinfrastructuur. Met dezelfde, bewezen oplossingen zijn ook opkomende technologieën – zoals blockchain, IoT en digital payments – te beveiligen en kan aan regelgeving (compliance) worden voldaan. nShield Hardware Security Modules (HSM’s) maken uw bedrijfskritische applicaties vertrouwd, zowel on-premises als in de cloud, waardoor de integriteit van uw data gewaarborgd is en u volledig de controle hebt. Vandaag, morgen en altijd.

nShield HSM's
Bescherming waarop u kunt vertrouwen

nShield Hardware Security Modules zijn fraudebestendige apparaten die de meest gevoelige data beveiligen. Deze FIPS 140-2 Level 2 & 3 gecertificeerde, “General Purpose” HSM’s voeren cryptografische functies uit zoals het aanmaken, beheren en opslaan van encryptie en signing keys (oftewel: sleutels). Maar ook applicaties kunnen in een volledig beschermde executie-omgeving worden uitgevoerd.

nShield Family of HSM’s
Wat is een Hardware Security Module (HSM)?

nShield Connect HSM (Hardware Security Module)
nShield Connect HSM

Een netwerkapparaat voor krachtige datacenter-omgevingen.

Bekijk nShield Connect
nShield Solo HSM (Hardware Security Module)
nShield Solo HSM

Een PCIe server-embedded card voor hoge-volume toepassingen.

Bekijk nShield Solo
nShield Edge HSM (Hardware Security Module)
nShield Edge HSM

Een via USB verbonden, “portable” model voor laag-volume toepassingen.

Bekijk nShield Edge

HSM key management flexibel gemaakt met Security World

nShield HSM’s vormen een integraal geheel met de nShield Security World-architectuur die een unieke key management omgeving creëert. Met Security World kunt u verschillende Hardware Security Modules combineren en één ecosysteem opzetten, waarmee u zich van schaalbaarheid, failover en load balancing verzekert. Security World zorgt voor interoperabiliteit (of u nu één of honderden HSM’s implementeert), laat u een onbeperkt aantal sleutels beheren en maakt back-ups, alsmede het herstellen van sleutelmateriaal automatisch en op afstand mogelijk.

nShield Security World

CodeSafe – een veilige omgeving voor uw applicaties

Naast het beschermen van uw cryptografische sleutels, bieden de nShield Connect en Solo HSM’s ook een veilige omgeving voor uw gevoelige applicaties. Met de CodeSafe-optie kunt u applicaties ontwikkelen en uitvoeren in de FIPS 140-2 Level 3 omgeving van uw nShield HSM en deze zo beschermen tegen potentiële aanvallen.

CodeSafe Informatie aanvragen

nShield HSM Cloud Integration Option Pack

Nog meer mogelijkheden met
Software Option Packs

 

Informatie aanvragen

nShield as a Service
Bezit de sleutels. Niet de HSM

nShield as a Service is een cloud-dienst voor het genereren van, toegang krijgen tot en beschermen van cryptografisch sleutelmateriaal. Dit alles gescheiden van gevoelige data en met behulp van FIPS 140-2 Level 3 gecertificeerde nShield Connect HSM’s. Deze as-a-service oplossing biedt dezelfde functionaliteit als on-premises HSM’s met de voordelen van de cloud en zonder dat appliances hoeven te worden gehost of onderhouden.

Meer over nShield as a Service

Voldoen aan eIDAS is niet zo moeilijk als u denkt.

De eIDAS verordening heeft als doel om een gemeenschappelijke grondslag te bewerkstelligen voor veilige elektronische interactie tussen burgers, bedrijven en overheden in de Europese lidstaten. nShield HSM’s maken u compliant!

 

  • Een compleet overzicht van de eIDAS verordening
  • Een goed begrip van eIDs en Trust Services
  • Uw mogelijkheden om aan regelgeving te voldoen
  • Waarom Hardware Security Modules (HSM’s) van belang zijn

Download de Dummies Guide

Vragen? Onze experts helpen u verder!

Neem contact op bericht icoontje
Informatie aanvragen

Stuur ons een e-mail en we reageren binnen 24 uur.

Stuur een bericht

Neem contact op bel icoontje
Bellen

Wilt u liever iemand spreken? Bel gerust, wij staan u graag te woord!

Ned. +31 (0)78 6548222