Houd controle over uw encryptiesleutels en data in de cloud

Data in de cloud beschermt door encryptiesleutels

Veel bedrijven zien de voordelen van het gebruik van de cloud. Maar als uw cloudprovider de encryptiesleutels bezit die uw data en applicaties beschermen (versleutelen), heeft hij er ook de controle over. Met deze nShield oplossingen biedt u de uitdagingen van het cryptografisch beveiligen van data in de cloud, het hoofd.

De opzet van BYOK waarbij men zelf de controle heeft over de encryptiesleutels en data in de cloud

Bring Your Own Key, Hold Your Own Key, Double Key Encryption

Met nShield BYOK, HYOK of DKE maakt u met uw eigen Hardware Security Modules (HSM’s) de encryptiesleutels aan voor gebruik in de cloud. Of u nu vertrouwt op de diensten van Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform of Salesforce. Kortom, u profiteert van de voordelen van cloudcomputing, maar hebt zelf de controle over uw sleutels en dus wat er met uw data gebeurt.

BYOK HYOK (Azure) DKE (Azure)

Informatie aanvragen

Alle Option Pack's voor de de cloud:

nShield Cloud Integration Option Pack
Cloud Integration Option Pack

Met het nShield CIOP krijgen gebruikers de tools waarmee zij encryption keys kunnen maken met eigen nShield HSM’s om deze vervolgens te kunnen wrappen en veilig te exporteren naar de cloudprovider van hun keuze.

nShield CIOP
nShield Web Services Option Pack
Web Services Option Pack

Het nShield WSOP biedt een gemakkelijk te gebruiken web-interface voor cryptografische functionaliteit. Gebruik deze REST-like API voor (cloud) toepassingen die sleutel- en databescherming vereisen.

nShield WSOP
nShield Container Option Pack
Container Option Pack

Wanneer containerized applications gevoelige informatie verwerken, moeten ontwikkelaars kunnen vertrouwen op HSM's. Het nShield COP verkort de ontwikkeltijd en vereenvoudigt het gebruik van crypto-functionaliteit.

nShield COP