nShield Edge HSM

De nShield Edge HSM is een Hardware Security Module in de vorm van een USB-apparaat. Geschikt voor lage volume en desktop toepassingen die cryptografische functionaliteit vereisen.

Compact en krachtig

nShield Edge HSM’s zijn volledig FIPS gecertificeerde, draagbare USB-apparaten voor het aanmaken en beschermen van cryptografische sleutels en het uitvoeren van cryptografische processen (encryption/signing). Compact, krachtig en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk.

  • Meest economische model uit in de nShield HSM-familie.
  • Breed inzetbaar voor o.a. CA’s (Certificate Authorities), code signing en meer.
  • Sterke beveiliging dankzij FIPS 140-2 Level 3 certificering.
  • Ondersteunt een volledige set cryptografische algoritmen en API’s.
nShield Container Option Pack

Uitermate geschikt voor
lage volume toepassingen

Lage volume toepassingen zoals het (offline) genereren van root-keys voor CA’s en ontwikkelwerkzaamheden van developpers zijn hét domein van de nShield Edge HSM. Ook is de nShield Edge ideaal voor BYOK (Bring Your Own Key) modellen, die vereisen dat sleutels in een FIPS 140-2 gecertificeerde omgeving worden aangemaakt en veilig naar de cloud kunnen worden geëxporteerd.

Beveilig uw data en applicaties in de cloud

Economisch interessant en schaalbaar

Als instapmodel geeft de nShield Edge volledige HSM-functionaliteit én de mogelijkheid om mee te groeien met toenemende crypto-behoeften. Dankzij de unieke nShield Security World (key-management) architectuur, kunt u alle HSM modellen combineren en een cryptografische capaciteit opbouwen die geheel schaalbaar is en key sharing, failover en load balancing mogelijk maakt.

Datasheet nShield Edge Informatie aanvragen